ONE88 KIDS

Locul perfect unde iti poti lasa copilul sa fie copil!

De la mic la mare

Loc de joaca ONE88 KIDS

Pentru noi bucuria copiilor este importanta, indiferent de varsta lor, de aceea am echipat locul de joaca ONE88 KIDS, astfel incat cei mici sa se poata  bucura de-a lungul anilor,  de la mic la mare.

Amenajarea locului de joaca

Avem o zona amenajata pentru copii cu varste intre 1-3 ani si o alta zona pentru copii intre 2-10 ani. Cu tobogane, trambuline, pereti de escalada, tunuri cu bile de burete, carusel, leagane, piscine cu bile si cos de baschet, iti poti lasa copilul sa fie copil.
Iti poti savura cafeaua in zona de asteptare pentru parinti alaturi de copilul tau sau daca doresti sa servesti altceva in timp ce copilul tau se joaca o poti face in restaurantul de la parterul cladirii. Copilul tau nu va fi niciodata singur in locul de joaca ONE88 KIDS; avem supraveghetori, animatori si tot felul de personaje fantastice gata de joaca.

Importanta jocurilor pentru copii

Padurea Fermecata

Indeplineste cele mai nastrusnice dorinte ale copiilor

carousel

Distractie

Am facut tot posibilul sa cream o lume magica pentru micuti, o lume care sa le stimuleze imaginatia si creativitatea, o lume in care pot alerga, se pot catara si pot tipa in voie, sa se distreze si sa se bucure de varsta lor.

Spatiul l-am conceput special ca cei mici si jucausi sa poata alerga in voie in si prin multimea de jucarii, in timp ce copii de varste mai mari sa isi dezvolte abilitatile prin ateliere stiinta si creativitate.  este un loc in care cei mici se pot dezlipi de tehnologie ca sa devina mini-techincus.

In lumea ONE88 KIDS, copiii devin eroi alaturi de personajele pe care ei le indragesc mai mult, indiferent ca vorbim despre  Superman sau CatWoman, Minnie sau  Mikey, Printi sau Printese, Olaf sau Elsa si Ana, Magicieni sau Pirati…Lumea magica se transforma dupa cum isi doresc cei mici, iar in scena intra personajele preferate.

Bucurati-va de joc si joaca, petreceti la ONE88 KIDS!

Locul de joaca este deschis de luni pana vineri intre orele 11.00 – 20.00, cu rugamintea sa ne sunati inainte ca sa va putem asigura supraveghetor. Tariful este de 15ron/ora/copil.

Weekend-urile sunt dedicate petrecerilor pentru copii, dar ne puteti suna si in limita disponibilitatilor va asiguram accesul.