Bine ati venit

Suntem mame, matuse sau pe cale de a deveni mame. Locul de joaca ONE88 KIDS  a fost conceput cu suflet si bucurie si cei 350 mp ai locului de joaca i-am amenajatat ca pentru copiii din familia noastra.  Fiindca ne dorim ca cei mici sa se bucure si sa fie in siguranta, indiferent de varsta,  toate jocurile, aparatele si dotarile locului de joaca au fost concepute ca parintii sa fie linistiti, copiii fericiti.

ONE88 KIDS
Locul de joaca ONE88 KIDS este o padure fermecata, in care orice copil poate sa se adaposteasca sub copacul magic,  sa isi imagineze ca zboara in leaganul padurii, sa se ascunda intre plantele naturii.
Padurea fermecata se afla chiar la intrarea in locul de joaca si ii introduce pe prichindei in lumea magica de care se vor bucura la ONE 88 KIDS.
loc de joaca si petreceri copii
loc de joaca si petreceri copii
Inaintand in locul de joaca, cei mici isi gasesc bucuria alunecand pe tobogane direct in piscina cu bile, sarind pe trambulina, invartindu-se in carusel, incercandu-si abilitatile in escalada. Cei de varste mai mari, de peste 8-10 ani, se regasesc in activitatile atelierelor, descoperind magia sunetului, chimia vulcanului, activitivitatile de bucatarie in grup, spiritul de echipa si creatie in ansamblul sau.

PETRECERI

Am creat pachete de petrecere pentru copii si adulti pentru orice buget, care pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui copil sau parinte, adaugand preferinte pentru animatori, fotografi, ateliere, surprize pentru cei mici.

Nu mai stati pe ganduri, lumea copilariei va asteapta la ONE 88 KIDS!

ONE88 KIDS nu poate fi asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor (cresa, gradinita, babysitting, bona, etc). Pretul intrarii se refera exclusiv la utilizarea echipamentelor, a spatiului si a jucariilor.
Prezentele regulamente sunt aplicabile tuturor persoanelor din incinta locului de joaca.
Prin intrarea in spatiul de joaca acceptati toate prevederile prezentelorlui regulamente.
Nu ne facem responsabili de orice consecinta rezultata in urma necitirii regulamentelor sau nerespectarii clauzelor cuprinse mai jos.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

1. Amenajarea locului de joaca este modulara si  etajata  si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani. Copiii cu varsta sub 3 ani au acces doar insotiti de un parinte care le poarta responsabilitatea in totalitate.
2. Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii insotitori.
3. Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte cu toc si orice fel de incaltaminte utilizata in exterior, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte, animator, supraveghetor etc.. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete / botosei.
4. Este interzisa introducerea in incinta locului de joaca a obiectelor ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente sau ascutite, a telefoanelor mobile, tablete, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea prezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.
5. Nu sunt tolerate cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insotitorilor acestora fata de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate pot fi avertizate sa paraseasca locul de joaca imediat fara returnarea contravalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulerioara la locul de joaca.
6. Nu este permis accesul cu produse alimentare si bauturi (alcoolice-racoritoare- sucuri) in incinta ONE88 KIDS.
7. Pentru binele copiilor nu permitem accesul la locul de joaca ONE88 KIDS a persoanelor cu semne de imbolnavire sau cu igiena deficitara.
8. Va rugam sa anuntati personalul locului de joaca in scris asupra unor aspecte importante asupra sanatatii si sigurantei copilului: alergii, tratament  sau regim alimentar special (diabet zaharat/ epilepsie), despre interdictia  unui parinte/ ruda de anumit rang  sa ia copilul etc. Nu ne putem asuma raspunderea pentru aspecte necomunicate.
9. Fumatul si consumul de bauturi alcoolice este interzis la locul de joaca ONE88 KIDS.
10. Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea obiectelor lasate nesupravegheate.
11. Copiii care nu sunt insotiti de parinti si doresc la toaleta trebuie sa se adreseze supraveghetorilor locului de joaca ONE88 KIDS. Toaletele sunt in exclusivitate folosite de copii. Parintii si insotitorii pot folosi toaletele din restaurantul de la parter.
12. Copii care sufera de claustrofobie sau anxietate nu au voie pe toboganul modular.
13. Se interzice alunecarea cu capul inainte pe tobogan/tub/tiroliana sau urcarea de jos in sus pe tobogan; se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc al spatiului de joaca; se interzice alunecarea pe burta sau pe spate pe tobogan. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie. Nu se admite urcarea in picioare pe leagane /masinute; nu se admite sarirea de pe  saltea, tobogan sau din alt loc mai inalt, coborandu-se normal pas cu pas.
14. Filmarea sau fotografierea in incinta locului de joaca este interzisa fara aprobarea conducerii locului de joaca.
15. ONE88 KIDS isi rezerva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada fara notificare prealabila.
16. Locul de joaca este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestia nu isi asuma responsabilitatea pentru: a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia, doar daca au posibilitatea si observa problemele si altercatiile; b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori, din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor; c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica etc si motricitate ale copiilor; d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor; e) din neglijenta adultilor insotitori. Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.( conf. Art. 6) pct.d) hg 435/2010).

1. Locul de joaca  se inchiriaza pentru petreceri 3 ore. Depasirea timpului  se face doar cu acordul ONE88 KIDS si atrage plata a 10lei/copil, dar nu mai putin de 100 lei pentru fiecare 30 minute peste timpul alocat petrecerii dvs. (in limita disponibilitatii).
2. Pentru exclusivitatea petrecerii este necesar un numar minim de 15 copii. Pentru a beneficia de exclusivitate pentru un numar mai mic de participanti, se va achita diferenta de pachete de petrecere SMART PARTY.
3. In cazul organizarii unei petreceri in care numarul de copii invitati este mai mic de 15, ONE88 KIDS poate permite accesul in spatiul de joaca si a altor copii, cu exceptia salii de mese pentru copii,  care se rezerva in exclusivitate indiferent de numarul invitatilor.
4. Va rugam ca maxim cu 48 de ore inainte de eveniment sa ne informati asupra numarului de persoane participante, detaliind numarul de copii, numarul de adulti si meniul ales. Comunicarea se face via email la kids@one88.ro sau telefon 0721500040.
5. Confirmarea ferma a petrecerii implica plata a 25% in avans din  totalul sumei, calculat potrivit numarului de participanti comunicat de catre Client sau a unei sume fixe de 400 lei. In cazul in care numarul de participanti la petrecere este mai mic decat cel comandat, Clientul va plati pentru numarul de meniuri comunicate la momentul comenzii.
6. In cazul anularii unei petreceri, va trebui sa anuntati cu cel putin 7 zile inainte. In cazul notificarii intr-un termen mai scurt  de 7 zile nu se returneaza avansul.
7. Pentru a aduce animatori din afara  programelor ONE88 KIDS, Clientul va plati o suma de 60 lei/ animator/ora.
8. Nu este permis accesul cu produse alimentare si bauturi (alcoolice-racoritoare- sucuri) in incinta ONE88KIDS.  In cazul in care oaspetii dvs. doresc alimente sau bauturi care nu sunt incluse in meniul ales pentru  petrecere, acestia  au optiunea de a comanda, contra cost,  la restaurantul Symphony, aflat la parterul  cladirii ONE88. Tortul poate fi adus de catre Client, dar numai  insotit de Certificat de Conformitate.
9. Pentru buna desfasurare a petrecerii va rugam sa respectati ora de incepere si terminarea a evenimentului. Prelungirea acesteia se face doar in conditiile punctului 1.
10. Accesul in locul de joaca se face cu maxim 10 minute inainte de inceperea petrecerii, iar spatiul se elibereaza la terminarea celor trei ore de petrecere.
11. Nu ne asumam raspunderea in conditii de forta majora ce pot impiedica desfasurarea unei petreceri (pana de energie electrica, vandalism, fenomene naturale si calamitati sau situatii asimilate fortei majore).

Va rugam verificati si REGULAMENTUL LOCULUI DE JOACA