Ateliere

Ateliere de stiinta si creativitate

Primii ani de viata ai copilului sunt esentiali pentru dezvoltarea emotionala, intelectuala si fizica a celor mici.  Atelierele de stiinta si creativitate ii implica pe copii intr-un proces  aplicat de descoperire a lumii.

ONE88 Kids organizeaza ateliere de muzica, creatie prin pictura si povesti, de stiinta prin exprimente simple si aplicate.  Stim ca aveti o multime de activitati in care doriti sa ii implicati pe copii, asadar, daca doriti un atelier personalizat, nu ezitati sa ne contactati!

Atelierul micul bucatar

Copii isi dezvolta creativitatea, coordonarea si spiritul practic prin aceste ateliere de gatit. Alaturi de echipa ONE88 Kids, cei mici invata sa faca pizza, sa se joace cu formele de bucatarie, modeland prajiturele sau briose.

Copii pot lucra individual sau in echipe. Asa invata ca munca poate fi distractiva!

Atelier creativ Micul pictor

Micul pictor este un atelier de creatie prin care cei mici isi dezvolta imaginatia si simtul estetic.  Este, de altfel, un bun prilej pentru parinti sa descopere talentele copiilor.

Atelierele de pictura sunt variate,  iar in continuare va dam o lista de exemple. daca nu regasiti ideea, doar contactati-ne !

Atelier micul savant

Prin Atelierul micul savant  cei mici invata  alaturi de noi stiinta distractiva si aplicata.

Vom face experimente distractive, vom invata fenomenele naturii simulandu-le in atelier.  Prin aceste ateliere punem bazele unor minti de mici cercetatori iscoditori, viitori ingineri  sau oameni de stiinta.  este un bun prilej pentru parinti sa descopere abilitatile stiintifice ale copiilor.